Verslag Nicky’s Pop Quiz 9 Maart 2014

Home/Muziek, Popquiz 2014/Verslag Nicky’s Pop Quiz 9 Maart 2014

Uitslag

In een van spanning bolstaande zinderende popquizronde is DIT de uitslag, uit een maximum van 150 punten:

1 Bonanza 104
2 Famous Int’l Playboys 103
3 Fluko’s 96
4 De 4 Musketiers 93
5 Tommy’s 79
6 Au Vin 71
7 Twisted F*cking Sister 63

Uitgebreide uitslag, met redactionele noot, per ronde vind je bij de antwoorden van de online-versie van deze Pop Quiz. Hooguit een paar muisklikken hiervandaan. Dennis, die van Blocq12 die, regelt dat gewoon allemaal.
De vragen (alle oude quizzen staan er ook) zijn natuurlijk leuk voor vrienden, collega’s of andere bekenden om nog eens te oefenen. Maar het is natuurlijk gelijk de aangewezen manier om nog eens te laten zien dat het om zwaar bevochten punten gaat!
Winnaar Bonanza geeft natuurlijk gelijk aan dat er met de steak en rib jongens van de boulevard niet te spotten valt. Goed gespeeld!

Correctie
Door een nog nooit eerder vertoonde misrekening van onze anders altijd zo onabnormaal scherpe, strenge maar vooral rechtvaardige en immer lieftallige popquizassistente is dus NIET Au Vin 5e geworden maar Tommy’s! Hetgeen gewoonweg betekent dat Tommy’s de eer van de café’s hoog zal moeten houden op 13 april. De eer van de restaurants is in goede handen bij Bonanza dunkt ons.
Als pleister op de wonde willen wij Au Vin dan aanbieden om bij één van de volgende voorrondes (na de zomer) gratis en voor niets mee te doen. Mét een drankje van ons (geen wijn, veel te duur inkoop…) erbij natuurlijk!

Halve Finale
De laatste voorronde is een gespeeld feit. Maar niet getreurd, vanaf nu gaat het dus echt ergens om!
De eerstvolgende Nicky’s Pop Quiz Editie is de (tweede) Halve Finale op 13 april.
Nog even snel, de winnaar hiervan weet zich geplaatst in de Grote Finale. De nummers twee en drie kunnen zich alsnog plaatsen door middel van de herkansingsroinde. Die herkansingsronde wordt dan voorafgaand aan de Grande Finale op 18 mei gespeeld.
De Halve Finale is zoals al eerder gezegd dus op 13 april. En daarin spelen dan tegen elkaar, in volgorde van vergaarde punten:

1 KoKoMo 111
2 Bonanza 104
3 Famous Int’l Playboys 103
4 Fluko’s 96
5 Mouseketeers 93
6 Dorpse Boys 79,5
7 Tommy’s 79
8 Beau van Erven-Dorens 63

Kom op tijd jongelui, dit wordt beslist een drukke dag!
En met ‘n beetje geluk gelijk ook (weer) een mooie dag om buiten te verpozen/verpauzen. Naast de muziek één van Nicky’s vele ‘unique selling points’…

Prijzen
Het ingelegde ‘potgeld’ beloopt inmiddels een slordige € 485,00. Daarvan is alles voor de winnaar van de finale.
Nog even voor de duidelijkheid: iedere deelnemer van elk team betaalt € 5,00 inleg. Ongeacht hoe vele kwart, halve of hele finales hierna gespeeld gaan worden. Vijf euro het is.
De winnaars van de Grande Finale kunnen vervolgens aanspraak maken op het gehele bedrag. Maar, weest gerust, Theo’s maniakale media machine is volop bezig om nog allerlei prijzen te laten sponsoren. Zowel voor de winnaars van de Halve Finale als voor de runners-up van de Grande Finale.

Quiz on.
Theo
Marcel
Marcelle

About the Author: