Uit- en Verslag Pop Quiz 9 februari 2014

Home/Popquiz 2014/Uit- en Verslag Pop Quiz 9 februari 2014

Geen groot gekkenhuis, door wat afzeggingen en wat verschuivingen, maar desalniettemin een zeer geslaagde popquizmiddagbijeenkomst!

De uitslag zoals die uiteindelijk onherroepelijk is vastgesteld door de jury:

1 KoKoMo 111
2 Dorpse Boys 79,5
3 Beau van Erven-Dorens 63
4 Team NZA 0

Team NZA uiteindelijk gediskwalificeerd, omdat ze klaarblijkelijk voorafgaand over de vragen konden beschikken. Ibn Galdoun all over again… Mooie titel voor een bluesliedje dunkt ons.

KoKomo heeft zich natuurlijk enorm weten te revancheren! Zo zie je maar weer dat een gedegen voorbereiding zijn vruchten afwerpt! 111 van de 150 punten is dan ook zeer zeker een mooie score. Wellicht ligt er zelfs een finaleplaats in het verschiet.

Omdat er door allerlei omstandigheden maar VIER teams konden meedoen gaan er nu dan ‘maar’ DRIE teams door naar de Halve Finale, in plaats van de geplande VIER. En dat zijn natuurlijk, het laat zich raden, de eerste DRIE teams.
Van de vooralsnog te verwachten (er kan altijd weer wat tussenkomen) NEGEN teams die op 9 maart het strijdtoneel gaan betreden zullen er dan vervolgens VIJF doorgaan naar de Halve Finale.
Die Halve Finale is overigens NIET op 6 april zoals eerder gecommuniceerd is maar op 13 april 2014!!
Mocht dit je aangaan, zet dit dan in je agenda. Opnieuw schuiven is zinloos, er is altijd wel iemand die iets heeft op een willekeurige andere datum…

De (grote) Finale is onveranderd op zondag 18 mei. In Nicky’s uiteraard.
Toevallig niet alleen ook nog de dag van ‘de amuseronde’ waarbij je voor 42,50 bij 8 deelnemende restaurants een hapje en een drankje krijgt. Maar ook de dag van een regelrechte wereldpremière: de allereerste échte (2e Paas- en Pinksterdag zijn maandagen) koopzondag in Harderwijk!
Lijkt ons hoe dan ook geen dag om thuis te blijven.

Quiz staat zo snel mogelijk speelbaar online. Kijk regelmatig op www.nickys.nl/popquiz voor uitslagen, updates, nieuwtjes en wijzigingen.

About the Author: